Bilete-FCSB.ro
Cos cumparaturi Cosul este gol.

Termeni si conditii

ACORDUL DE UTILIZARE A SITE-ULUI

1. Site-ul Bilete-FCSB.ro (denumit in continuare "Site-ul" sau "Bilete-FCSB.ro"), continutul acestuia, inclusiv orice pagina componenta a acestuia si interfata de acces la oricare dintre ofertele facute de Fotbal Club FCSB SA, avand sediul in Bucuresti (denumita in continuare "FCSB") sunt puse la dispozitie de SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si pot fi utilizate numai in conformitate cu conditiile de acces si utilizare precizate aici, care trebuie citite cu atentie inainte de a utiliza BileteFCSB.ro.

2. Prevederile mentionate in continuare, respectiv conditiile de utilizare a Site-ului de catre orice persoana, constituie contractul (denumit in continuare "Contractul") dintre SC Ascend Netsolutions SRL -  cu sediul in Bucuresti, str. Barbu Vacarescu, Nr. 164A, Caro Castel, Sector 2, inregistrata la Oficiul registrului comertului sub nr. J40/10301/27.10.2010, avand cod fiscal RO27629577, si orice persoana care utilizeaza Site-ul (denumita in continuare "Utilizator").

3. Utilizarea acestui Site, respectiv actionarea comenzilor de contractare a ofertelor presupune capacitatea legala necesara pentru legarea unor raporturi contractuale, astfel ca utilizarea Site-ului (inclusiv actionarea oricaror comenzi de contractare a ofertelor) constituie o declaratie privind indeplinirea urmatoarelor conditii (i) implinirea varstei de 18 ani; (ii) inexistenta unor circumstante care afecteaza capacitatea legala si (iii) acceptarea deplina a prevederilor din acest Contract. Daca oricare dintre aceste conditii nu este indeplinita, trebuie sa incetati imediat utilizarea Site-ului.

4. Utilizarea de catre orice persoana a oricaror functionalitati din Site creeaza, automat si fara alta formalitate, calitatea de Utilizator in sensul acestui Contract. Refuzul de a deveni Utilizator in sensul acestui Contract, presupune obligatoriu incetarea imediata a utilizarii Site-ului.

5. Clauzele din prezentul Contract se aplica tuturor sectiunilor din Site, iar in situatia in care, in cadrul Site-ului, exista conditii de utilizare specifice anumitor sectiuni, respectivele conditii de utilizare vor prevala fata de clauzele acestui Contract care se suprapun unor clauze specifice din respectivele conditii de utilizare.

6. Pentru a asigura respectarea conditiilor de acces si utilizare a Site-ului, Utilizatorul se obliga sa verifice la momentul fiecarei accesari a Site-ului conditiile de utilizare a Site-ului. Utilizarea Site-ului dupa accesare, chiar si in cazul omisiunii Utilizatorului de a analiza conditiile de utilizare, reprezinta acordul explicit al Utilizatorului de acceptare a respectivelor conditii.

SERVICIILE DISPONIBILE

7. Prin Bilete-FCSB.ro, SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti ofera Utilizatorilor o interfata tehnica de cumparare a biletelor pentru accesul la meciurile de fotbal sustinute de FCSB, in calitate de organizator al evenimentului (denumit in continuare "Evenimentul"). Interfata tehnica este disponibila pentru Utilizator gratuit, dupa inregistrarea Utilizatorului.

CUMPARAREA BILETELOR

8. Cumpararea biletelor se face contra cost, in conditiile specificate in sectiunea "oferta bilete" sau in sectiuni similare din cadrul Site-ului.

9. Cumpararea biletelor se poate face prin inregistrarea Utilizatorului cu datele corecte solicitate. Utilizatorul poate cumpara un numar de maximum 4 bilete pentru meci astfel cum se precizeaza in Site. Un Utilizator nu poate cumpara mai mult de 4 bilete pentru meci.

10. Biletele sunt valabile pentru evenimentul achizitionat

11. Vanzarea, respectiv cumpararea biletelor oferite se face in conditiile specificate de FCSB in Site si potrivit normelor autoritatilor de reglementare a fotbalului, atunci cand acestea sunt aplicabile, si pe care Utilizatorul declara ca le accepta prin comanda sa de achizitionare a biletelor.

12. Utilizatorul inscris poate alege biletele convenabile prin selectarea optiunilor de amplasament disponibile, astfel cum sunt prezentate in Site. Utilizatorul poate alege un loc anume in zona selectata.

13. Ofertantul biletelor si Utilizatorul beneficiar al ofertei sunt singurii care raspund de modul in care se deruleaza raporturile contractuale astfel incheiate intre acestia, fara a implica Bilete-FCSB.ro si/sau orice entitate asociata cu Site-ul, altfel decat rezulta expres din aceste conditii.

14. Biletele pot fi achizitionate de catre Utilizator prin inscrierea sa si acceptarea ofertei FCSB, astfel ca SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, Bilete-FCSB.ro sau alte entitati asociate cu acestea, nu raspund pentru nici un fel de consecinte care ar putea decurge din raporturile stabilite intre Utilizator si FCSB, in urma contactarii de catre Utilizator a FCSB. Prin urmare, Utilizatorul este de acord in mod explicit ca nu poate cere de la SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv de la Bilete-FCSB.ro, nici un fel de suma sau contraprestatie de orice fel (inclusiv daune-interese) pentru consecintele care rezulta din comunicarile sale cu FCSB si nici pentru orice alte efecte rezultate din raporturile contractuale stabilite intre Utilizator si FCSB.

15. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv Bilete-FCSB.ro, nu isi asuma nici o obligatie de a supraveghea, inregistra sau edita comunicarile stabilite intre Utilizator si FCSB prin intermediul interfetei tehnice de acces a ofertelor. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu raspunde pentru nici un efect pe care il poate avea completarea eronata de catre Utilizator a datelor care i se solicita.

16. Biletele achizitionate de Utilizator nu pot fi revandute, iar participarea la meciurile de fotbal in baza biletelor achizitionate implica respectarea normelor de conduita si de securitate impuse conform legilor si regulamentelor aplicabile.

17. Biletele achizitionate de Utilizator nu pot fi vandute sau transferate de Utilizator in nici un mod catre suporterii echipei adverse si nici catre persoane neidentificate. Utilizatorul se obliga sa indeplineasca orice formalitati impuse de reglementarile aplicabile pentru a primi si utiliza biletele achizitionate si raspunde pentru incalcarea conditiilor de utilizare a biletelor pentru accesul la meciurile de fotbal.

18. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu raspunde pentru consecintele rezultate din incalcarea de catre Utilizatori a reglementarilor aplicabile prin folosirea in orice mod a biletelor achizitionate.

PLATA BILETELOR

19. Plata comenzii se face dupa inscrierea in Site a Utilizatorului prin achitarea contravalorii acestora prin una dintre urmatoarele modalitati: prin sistemul de plata online, si atunci cand este disponibila prin plata ramburs la momentul livrarii biletelor prin curier.

20. Pretul unui bilet este cel comunicat in cadrul Site-ului la momentul comenzii. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti va putea percepe pe langa pretul propriuzis al biletului valoarea costurilor de procesare, transport, etc, presupuse de comanda utilizatorului. Aceste costuri vor fi evidentiate la momentul comenzii, inainte de finalizarea acesteia.

21. Pentru efectuarea platii valabile, Utilizatorul va retine si va folosi datele de identificare specificate in sectiunea speciala si prin mesajele e-mail primite pentru confirmarea comenzii.

LIVRAREA BILETELOR

23. Livrarea biletelor se face de catre SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti catre Utilizatorul care s-a inscris in Site si care a achitat contravaloarea acestora.

24. Adresa de livrare aleasa de Utilizator pentru livrarea biletelor trebuie sa fie situata intr-o localitate care este in mod curent accesibila pentru trimiteri postale sau echivalente.

25. Nici Fotbal Club FCSB SA, nici SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu raspund pentru esuarea livrarii din motive care tin de culpa/conduita Utilizatorului, precum furnizarea de date incorecte/inadecvate pentru livrare la momentul inscrierii in Site. Atunci cand SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti face livrarea biletelor catre Utilizator, singura raspundere a SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti este cea pentru omisiunea culpabila de a livra biletele. Intr-un astfel de caz, SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu raspunde decat pentru daunele directe cauzate Utilizatorului si numai in limita contravalorii biletelor pe care SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti le-a avut in posesie si pe care nu le-a livrat Utilizatorului.

RETURNAREA CONTRAVALORII BILETELOR

26. In situatia speciala in care Evenimentul nu mai are loc, pretul biletului va fi restituit catre Utilizatorul care l-a achizitionat de catre Fotbal Club FCSB SA. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu are, nici fata de Utilizator si nici fata de terti, vreo obligatie legala, financiara sau de orice alta natura in legatura cu procesul de returnare a contravalorii biletelor. La cererea Fotbal Club FCSB SA, SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti poate intermedia restituirea pretului biletelor. Costurile aditionale ale comenzii (cost transport, cost procesare plata, cost rezervare bilet, etc), altele decat cele aferente biletelor nu vor fi restituite.

LIMITE DE ACCES SI UTILIZARE A SITE-ULUI

27. Utilizatorul va folosi pentru accesarea si utilizarea Site-ului propriile sale echipamente, sisteme si programe (PC, conexiune internet, browser etc.). Desi SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti a depus eforturi pentru asigurarea accesibilitatii si utilizarii interfetei tehnice incluse in Site pentru accesarea/furnizarea prin internet ("online") a ofertei de bilete, SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu raspunde pentru compatibilitatea echipamentelor, sistemelor sau programelor folosite de Utilizator cu interfata tehnica inclusa in Site pentru accesarea/furnizarea online a ofertelor.

28. Utilizatorul nu poate copia, publica, descarca, transmite, vinde, utiliza in aplicatii sau proiecte proprii sau ale unor terti, nici intermedia sau instraina in nici un mod materialele (texte, imagini, secvente video sau audio etc.) publicate in Site, fara acordul prealabil scris al SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, exceptand cazul in care in Site se prevede explicit altfel.

29. In utilizarea acestui Site si/sau pentru contractarea ofertelor din Site sunteti de acord sa nu: (i) utilizati Site-ul pentru a trimite junk e-mail, spam, mesaje in lant, scheme piramidale sau orice alte mesaje nesolicitate, comerciale sau in alt mod; (ii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau difuzati materiale sau informatii care sunt defaimatoare, ilegale, obscene, indecente, amenintatoare, abuzive, de hartuire sau ilegale; (iii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau difuzati materiale sau informatii care ar putea incita la discriminare, ura sau violenta fata de orice persoana sau un grup, pe criterii de rasa, religie, handicap, nationalitate sau in alt mod ilegal; (iv) amenintati, abuzati, perturbati sau sa incalcati in orice mod drepturile legale (inclusiv drepturile la intimitate) ale altor persoane; (v) utilizati orice informatii sau materiale in orice maniera care incalca un drept de autor, brevet, marca comerciala sau alt drept de proprietate ale oricarei persoane; (vi) sa incarcati fisiere care contin un virus, viermi, troieni sau date corupte care pot afecta functionarea calculatorului sau a proprietatii altuia; (vii) colectati sau stocati informatii personale despre alte persoane, inclusiv adrese de e-mail; (viii) faceti reclama sau sa oferiti cumpararea sau vinderea de bunuri sau servicii in orice scop comercial, cu exceptia cazului in care mijlocul de comunicare pus la dispozitie de Site permite in mod specific astfel de comunicari si numai pentru categoria de servicii si/sau bunuri prevazuta explicit; (ix) va prezentati ca avand o alta identitate in scopul de a insela ori induce in eroare alte persoane; (x) incalcati legile sau regulamentele in vigoare; (xi) accesati/utilizati Site-ul/ofertele in orice mod care ar putea dezactiva, suprasolicita sau afecta Site-ul/contractarea ori derularea ofertelor sau care ar duce la interferenta cu alta parte care utilizeaza si beneficiaza de Site/oferte; (xii) afisati, transmiteti, publicati, distribuiti sau sa difuzati materiale sau informatii pe care nu aveti dreptul de a le transmite potrivit legii sau unui contract ori unei relatii contractuale sau fiduciare (de mandat), cum ar fi de informatii privilegiate sau informatii confidentiale dezvaluite in cursul raporturilor de munca sau al executarii unui acord de confidentialitate; (xiii) alterati rezultatele de evaluare ori sistemul de evaluare a ofertantilor/Utilizatorilor prin autoevaluare sau alte procedee cu efect similar, precum evaluarea pozitiva a unui ofertant cu care aveti relatii de rudenie, de afiliere sau altele care presupun o decizie interesata; (xiv) incercati sa obtineti acces neautorizat la oricare dintre oferte, alte conturi, sisteme de computere sau retele conectate la Site/oferte prin hacking, spargere de parola sau prin orice alte mijloace.

30. Orice incalcare a acestor limitari poate duce la blocarea accesului la Site a Utilizatorului si/sau la suspendarea contului de utilizator, precum si, dupa caz, la sesizarea organelor in drept pentru aplicarea sanctiunilor contraventionale sau penale. Aceleasi prevederi se aplica si tentativei.

INREGISTRAREA UTILIZATORULUI

31. In cazul in care interfata tehnica prin care se achizitioneaza biletele va solicita sa va inscrieti, respectiv sa va creati un cont, vi se va cere sa finalizati procesul de inregistrare prin furnizarea unor informatii si inregistrarea unui nume de utilizator si/sau alte informatii pentru utilizarea interfetei tehnice si achizitionarea biletelor. Utilizatorul este responsabil pentru realitatea informatiilor furnizate la inregistrare, precum si pentru pastrarea confidentialitatii datelor si informatiilor transmise acestuia pentru achizitionarea efectiva a biletelor.

32. In nici un caz SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv Bilete-FCSB.ro, sau orice firme asociate cu Bilete-FCSB.ro nu vor fi raspunzatoare pentru nici un fel de pierderi directe sau indirecte aferente si pentru nici un fel de daune care ar rezulta din divulgarea de catre dv. a datelor si informatiilor furnizate pentru achizitionarea efectiva a biletelor.

33. Inregistrarea Utilizatorului in vederea achizitionarii biletelor poate fi amanata sau refuzata atunci cand nu sunt furnizate informatiile necesare solicitate, precum si atunci cand Utilizatorul are o situatie care genereaza un conflict de interese incompatibil cu oferta FCSB, cu securitatea Site-ului sau cu activitatea SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si/sau a oricarei entitati asociate cu aceasta.

34. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si, respectiv, Bilete-FCSB.ro sau orice entitate asociata nu are nici o obligatie de a monitoriza procesul de contractare a ofertelor de bilete propriu-zise, dar are dreptul de a revizui datele, informatiile si materialele postate in Site prin orice mijloc de comunicare si de a indeparta, discretionar, orice fel de materiale sau date care incalca conditiile de acces si utilizare ale Site-ului sau care este, in opinia Bilete-FCSB.ro, inacceptabil.

DATE CU CARACTER PERSONAL & CONFIDENTIALITATE

35. Inregistrarea unui Utilizator in vederea contractarii legale a ofertelor presupune furnizarea unor informatii de baza privind persoana Utilizatorului. Bilete-FCSB.ro va mentine confidentialitatea datelor transmise de acestia pentru inregistrare si nu le va face publice, exceptand cazurile prevazute de lege si in acest Contract.

36. In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti este operator de date (cu nr. 0015369 de inregistrare in Registrul General si nr. notificare: 20643) si are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care Utilizatorul le furnizeaza despre sine. Scopul colectarii datelor este: emiterea documentelor de plata, informarea Utilizatorului asupra starii comenzii si livrarea catre Utilizator a biletelor comandate.

37. Utilizatorul nu este obligat sa furnizeze aceste date, insa refuzul de a furniza datele va determina imposibilitatea efectuarii comenzii. Potrivit Legii nr. 677/2001, Utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor si de opozitie, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi ale Utilizatorului pot fi exercitate prin informarea in scris a SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, expediata pe adresa societatii.

38. In cazul in care vor fi furnizate date personale de catre Utilizatori, Bilete-FCSB.ro se obliga sa pastreze confidentialitatea respectivelor date colectate prin intermediul Site-ului, iar Utilizatorul este de acord in mod explicit ca datele furnizate sa fie prelucrate de catre SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv Bilete-FCSB.ro, si/sau folosite pentru livrarea efectiva a biletelor catre Utilizator si/sau executarea prezentului Contract sau a celui de achizitionare a biletelor.

39. Prin utilizarea serviciilor de acces la interfata tehnica, Utilizatorul este de acord ca datele sale cu caracter personal, inclusiv cele de identificare (precum codul numeric personal, seria si numarul actului de identitate), furnizate catre SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti sa fie transmise FCSB/curierilor pentru livrarea biletelor si prelucrate de SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti in scopuri legate de furnizarea serviciilor de comunicatii in cadrul raporturilor stabilite intre SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si autoritatile competente si/sau cu alte persoane sau institutii pentru realizarea unui interes legitim al SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, inclusiv pentru constituirea de baze de date si utilizarea acestora in scopul prestarii de servicii.

40. Prin utilizarea serviciilor oferite de SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, Utilizatorul isi exprima acordul ca acesta sa beneficieze de comunicari directe legate de biletelor si/sau de promovare a serviciilor/avantajelor oferite de SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti sau prin intermediul sau.

41. Utilizatorul beneficiaza de drepturile prevazute de art. 12-15 din Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

LEGATURI CATRE SITE-URI ALE UNOR TERTE PARTI

42. Bilete-FCSB.ro poate include legaturi (link-uri) catre Site-uri ale unor terte parti care sunt controlate si intretinute de catre alte persoane. Orice legatura catre/la alte Site-uri nu este o aprobare a acestora si declarati ca sunteti de acord ca SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv Bilete-FCSB.ro si oricare dintre firmele asociate cu Bilete-FCSB.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, nu va fi tinut raspunzator pentru continutul sau disponibilitatea oricaruia dintre respectivele site-uri.

DECLINAREA SI LIMITAREA RASPUNDERII

43. Utilizarea Site-ului se face in conditiile prezente si "CA ATARE", respectiv "ASA CUM ESTE DISPONIBIL", fara nicio reprezentare sau aprobare si fara vreo garantie, fie ea expresa sau implicita, exceptand reprezentarile referitoare la plati facute de Utilizator prin intermediul Site-ului.

44. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, respectiv Bilete-FCSB.ro si entitatile asociate cu Bilete-FCSB.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al acestora, nu vor fi raspunzatori pentru nici o pierdere directa, indirecta sau aferenta si pentru nici un fel de prejudicii (incluzand, fara a se limita la: pierderea afacerii sau oportunitatii, pierderea de date, venituri sau profituri de orice fel) decurgand din sau in legatura cu utilizarea Site-ului.

45. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu declara si nu ofera nici o garantie ca Site-ul/ofertele de bilete vor raspunde asteptarilor Utilizatorului altfel decat s-a prevazut explicit sau ca vor indeplini anumite cerinte si nici ca functionalitatea Site-ului va fi neintrerupta sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca Site-ul, ofertele de bilete sau serverul care le face disponibile sunt lipsite de virusi informatici sau orice alte elemente care pot afecta sistemele cu care interactioneaza direct sau indirect.

46. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si/sau entitatile asociate cu Bilete-FCSB.ro isi rezerva dreptul de a va refuza oricand accesul la orice oferta de bilete si de a nu raspunde pentru utilizarea neautorizata/frauduloasa a Site-ului. In cazul in care Utilizatorul a platit contravaloarea biletelor, Utilizatorul are legal dreptul de a pretinde de la FCSB livrarea biletelor si nu de la Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, atunci cand Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti nu se afla in posesia biletelor care trebuie livrate de FCSB.

47. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti si/sau entitatile asociate cu Bilete-FCSB.ro isi rezerva dreptul de a refuza sau de a elimina imagini sau texte postate in Site ori transmise prin mijloacele de comunicare si/sau de utilizare a ofertelor.

DESPAGUBIRI

48. Prin utilizarea Site-ului, respectiv a interfetei tehnice de contractare a ofertelor, precum si prin achizitionarea biletelor, Utilizatorul isi exprima acordul sa despagubeasca si sa exonereze de raspundere SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, Bilete-FCSB.ro si/sau firmele asociate cu Bilete-FCSB.ro, inclusiv orice angajat, director sau administrator al lor, in legatura cu orice incalcare a acestui Contract pe care Utilizatorul o savarseste, ca si in legatura cu orice pretentie sau cerere impotriva SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti, Bilete-FCSB.ro sau a oricaror firme asociate cu Bilete-FCSB.ro, inclusiv a angajatilor, directorilor sau administratorilor acestora facuta de catre o terta parte si care decurge din utilizarea neconforma de catre Utilizator a Site-ului si/sau din transmiterea oricarui element de continut transmis prin intermediul Bilete-FCSB.ro, incluzand, fara limitare, toate cererile, actiunile, procedurile, pierderile, daunele-interese, costurile, cheltuielile (inclusiv costurile rezonabile si cheltuieli legale), oricum ar fi suferite sau suportate de catre Bilete-FCSB.ro sau de catre firmele asociate cu Site-ul.

DREPTURI DE AUTOR, PROPRIETATEA INTELECTUALA

49. Aceste conditii de utilizare sunt protejate de legile privind dreptul de autor si nu pot fi utilizate de alte persoane sau entitati de orice fel, prin modificare sau copiere, fara acordul prealabil si scris al autorului.

50. SC Ascend Netsolutions SRL - Bucuresti isi pastreaza toate drepturile de proprietate intelectuala cu privire la continutul publicat/furnizat prin intermediul Site-ului (texte, imagini, secvente video sau audio etc.).

NULITATI

51. Daca oricare din clauzele acestui Contract va fi declarata de o instanta competenta ca invalida, ilegala sau inaplicabila din orice motiv, respectiva clauza (orice termen/conditie) va fi inlaturat(a) iar restul clauzelor (termenilor si conditiilor) vor ramane in vigoare, continuand sa produca efecte, fiind obligatorii si executorii. In cazul unei astfel de nulitati, clauzele, termenii si/sau conditiile anulate vor fi inlocuiti/inlocuite cu altii/altele adecvate in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la data la care hotararea judecatoreasca de declarare a nulitatii are efect juridic.

LEGEA APLICABILA & INSTANTA DE JUDECATA

52. Acest Contract va fi guvernat de si interpretat in conformitate cu legile din Romania, iar orice dispute sau litigii dintre parti in legatura cu acesta vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Bucuresti, Romania.

 

Intrebari frecvente | Contact

Politica de confidențialitate | Termeni si conditii | (c) Bilete-FCSB.ro 2021 - Toate drepturile rezervate