Bilete-FCSB.ro
Cos cumparaturi Cosul este gol.
I. Cine suntem?
Ascend Ticketing SRL este vanzator si distribuitor al biletelor pentru meciurile organizate de catre Fotbal Club FCSB SA. Site-ul www.bilete-fcsb.ro apartine Ascend Ticketing.
 
II. Care sunt pasii pentru efectuarea unei comenzi de bilete?
Etapele pentru efectuarea unei comenzi online.
1. Accesati www.bilete-fcsb.ro
2. Selectati numarul de bilete si categoria (tribuna,  peluza, vip) - click "comanda bilete"
3. Selectati sectorul (albastru - sectoare disponibile), gri - sectoare indisponibile) si apoi locurile (libere sunt cele albastre) - click  "Comanda bilete"
4. Pagina unde vizualizati numarul de bilete, categoria si valoarea comenzi - click "Continua"
5. Completati toate campurile (nume, prenume, mail, telefon, adresa de livrare/e-Ticket, modalitate de plata) - bifati "Am citit termenii si conditiile" - click "Trimite Comanda".
 
Pentru o comanda inregistrata cu succes se afiseaza mesajul "Felicitari comanda dvs. a fost inregistrata.."
Automat primiti un mail de confirmare comanda (verificati Inbox/ Spam)
 
In cazul comenzilor care nu contin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete-fcsb.ro isi rezerva dreptul de a le anula.
 
Numarul maxim de bilete pe o comanda este de 5 bilete pe meci.
 
III. Care sunt variantele pentru plata biletelor?
1. Plata online cu cardul - Ascend Ticketing vinde online bilete la meciurile organizate de Fotbal Club FCSB SA prin intermediul serviciilor securizate de plata online ale www.PayU.ro. In acest fel, poti plati online cu cardul VISA, VISA ELECTRON sau MASTERCARD beneficiind de un serviciu sigur si eficient de comanda si plata on-line.
 
2. Ramburs/plata la livrare - Ascend Ticketing livrarea biletele la meciurile organizate de Fotbal Club FCSB prin intermediul Fan Courier. Astfel, poti plati direct la curier biletele achizitionate prin intermediul platformei www.bilete-fcsb.ro. 
 
IV. Cum se efectueaza livrarea?
Comenzile de bilete achitate cu cardul online sau cum ramburs sunt livrate de catre Fan Courier, in intervalul 09:00 -18:00 de luni pana vineri. Pentru ca livrarea sa se desfosoare cu succes si in cel mai scurt timp este necesar sa completati comanda de bilete cu adresa si numar de telefon valide.
 
V. Care costul de rezervare si procesare? Care este costul de transport?
Costul de procesare si rezervare bilete este de 5% din valoare comenzii. Acest cost este perceput pentru orice comenda de bilete inregistrata pe bilete-fcsb.ro, inclusiv e-Ticket. 
 
Costul de livrare este de 15 lei pentru o comanda cu livrare in Bucuresti si 20 lei pentru o comanda cu livrare in oricare alt judet din Romania. Taxa de transport se percepe pe comanda, indiferent de numarul biletelor achizitionate sau de modalitate de plata aleasa, dar nu se percepe pentru un e-Ticket. 
 
VI. Pot sa schimb biletele achizitionate in cazul in care mai tarziu vor fi disponibile bilete pentru locuri mai bune?
Nu, in cazul biletelor vandute nu exista posibilitatea rambursarii, schimbarii sau anularii acestora.
 
VII. De ce atunci cand achizitionarea biletelor se face online, Bilete-Fcsb.ro impune o limita de timp?
Atunci cand cumperi bilete online, acestea sunt "retinute" si nimeni nu le mai poate cumpara decat daca sunt eliberate. Am stabilit o limita de timp pentru finalizarea procesului de achizitionare. Daca acea limita este depasita, biletele retinute de tine sunt repuse in vanzare. In total ai aproximativ 20 de minute pentru a duce la bun sfarsit procesul de cumparare. Aceasta limita de timp ofera cat mai multor persoane posibilitatea de a achizitiona bilete.
 
VIII. In ce conditii se poate anula o comanda?
O comanda se poate anula astfel: trimiteti un e-mail de pe adresa pe care ati folosit-o la finalizarea comenzii, catre contact@bilete-fcsb.ro, astfel incat noi sa putem verifica faptul ca sunteti posesorul de drept al comenzii. Comanda poate fi anulata doar pana in momentul in care aceasta intra in procesul de livrare. Comenzile de bilete e-ticket nu sunt rambursabile; imediat cum plata este confirmata de operatorul de plati e-ticketele sunt trimise automat pe adresa de mail mentionata de dvs. in comanda.
 
IX. Am finalizat comanda, am selectat plata prin card dar nu am platit. Cum pot totusi sa cumpar respectivele bilete?
Singura modalitate este prin anularea comenzii in prealabil de catre operatorii www.bilete-fcsb.ro. Pentru aceasta trebuie sa ne trimiteti un e-mail de pe adresa cu care ati facut comanda la contact@bilete-fcsb.ro, iar noi va vom debloca locurile anuntandu-va pe aceeasi adresa de email. Din momentul deblocarii, va rugam sa le cumparati cat mai repede, intrucat nu putem garanta exclusivitatea dvs. pe acele locuri.
 
X. Copiii, femeile, elevii sau studentii beneficiaza de vreo reducere de pret?
Copiii, femeile, elevii sau studentii nu beneficiaza de reducere de pret; acestia vor intra pe stadion cu bilet intreg asemeni adultilor. Copiii, pana in varsta de 7 ani, beneficiaza de gratuitate la meciuri. Acestora li se va permite accesul pe stadion doar insotiti de un adult / parinte. In cazul in care un adult este insotit de 2 copii cu varsta sub 7 ani, pentru unul dintre minori se va achiziționa un bilet.
 
XI. Persoane cu dizabilitati
Persoanele cu dizabilitati sau insotitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete de la Stadion.
Pentru a primi biletele trebuie sa aduca copii dupa C.I. / B.I. a persoanei cu handicap si actul doveditor al dizabilitatii respective si copie dupa C.I. / B.I. insotitor.
 
Atentie! Inclusiv la accesul in incinta stadionul persoana cu handicap este obligata sa prezinta certificatul de dizabilitate. 
 
Programul caselor va fi anuntat prin intermediul www.bilete-fcsb.ro in timp util.

 

Intrebari frecvente | Contact

Politica de confidențialitate | Termeni si conditii | (c) Bilete-FCSB.ro 2023 - Toate drepturile rezervate