Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

I. Cine suntem?

Ascend Ticketing SRL este vânzător și distribuitor al biletelor pentru meciurile organizate de către  Fotbal Club FCSB SA. Site-ul www.bilete-fcsb.ro aparține Ascend Ticketing.

II. Care sunt pașii pentru efectuarea unei comenzi de bilete?

Etapele pentru efectuarea unei comenzi online.

1. Accesați www.bilete-fcsb.ro
2. Selectați numărul de bilete și categoria (tribuna,  peluza, vip) - click "comanda bilete"
3. Selectați sectorul (albastru - sectoare disponibile), gri - sectoare indisponibile) și apoi locurile (libere sunt cele albastre) - click  "Comanda bilete"
4. Pagina unde vizualizați numărul de bilete, categoria și valoarea comenzi - click "Continua"
5. Completați toate câmpurile (nume, prenume, mail, telefon, adresa de livrare/e-Ticket, modalitate de plata) - bifați "Am citit termenii și condițiile " - click "Trimite Comanda".

Pentru o comandă înregistrată cu succes se afișează mesajul "Felicitări comanda dvs. a fost înregistrată."
Automat primiți un mail de confirmare comanda (verificați Inbox/ Spam).

În cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete-fcsb.ro își rezervă dreptul de a le anula.

Numărul maxim de bilete pe o comanda este de 5 bilete pe meci.

III. Care sunt variantele pentru plata biletelor?

1. Plata online cu cardul - Ascend Ticketing vinde online bilete la meciurile organizate de Fotbal Club FCSB SA prin  intermediul serviciilor securizate de plata online ale www.PayU.ro. În acest fel, poți plăti online cu cardul VISA, VISA ELECTRON sau MASTERCARD beneficiind de un serviciu sigur și eficient de comandă și plată on-line.

2. Ramburs/plata la livrare - Ascend Ticketing livrarea biletelor la meciurile organizate de Fotbal Club FCSB prin  intermediul Fan Courier. Astfel, poți plăti direct la curier biletele achiziționate  prin  intermediul platformei www.bilete-fcsb.ro.

IV. Cum se efectuează livrarea?

Comenzile de bilete achitate cu cardul online sau cum ramburs sunt livrate de către  Fan Courier, în intervalul 09:00 -18:00 de luni pana vineri. Pentru ca livrarea să se desfășoare cu succes și în cel mai scurt timp este necesar să completați comanda de bilete cu adresa și număr de telefon valide.

V. Care costul de rezervare și procesare? Care este costul de transport?

Costul de procesare și rezervare bilete este de 5% din  valoare comenzii. Acest cost este perceput pentru orice comandă de bilete înregistrată pe bilete-fcsb.ro, inclusiv e-Ticket.

Costul de livrare este de 15 lei pentru o comanda cu livrare în București și 20 lei pentru o comanda cu livrare în oricare alt județ din  Romania. Taxa de transport se percepe pe comandă, indiferent de numărul biletelor achiziționate  sau de modalitatea de plata aleasă, dar nu se percepe pentru un e-Ticket.

VI. Pot sa schimb biletele achiziționate  în cazul în care mai târziu vor fi disponibile bilete pentru locuri mai bune?

Nu, în cazul biletelor vândute nu există posibilitatea rambursării, schimbării sau anulării acestora.

VII. De ce atunci când achiziționarea biletelor se face online, Bilete-Fcsb.ro impune o limita de timp?

Atunci când cumperi bilete online, acestea sunt "reținute" și nimeni nu le mai poate cumpăra decât dacă  sunt eliberate. Am stabilit o limita de timp pentru finalizarea procesului de achiziționare. Dacă  acea limita este depășita, biletele reținute de tine sunt repuse în vânzare. În total ai aproximativ 20 de minute pentru a duce la bun sfârșit procesul de cumpărare. Aceasta limita de timp oferă cât mai multor persoane posibilitatea de a achiziționa bilete.

VIII. În ce condiții  se poate anula o comanda?

O comanda se poate anula astfel: trimiteți un e-mail de pe adresa pe care ați folosit-o la finalizarea comenzii, către  contact@bilete-fcsb.ro, astfel încât noi să putem verifica faptul că sunteți posesorul de drept al comenzii. Comanda poate fi anulată doar până în momentul în care aceasta intra în procesul de livrare. Comenzile de bilete e-ticket nu sunt rambursabile; imediat cum plata este confirmata de operatorul de plăți e-ticketele sunt trimise automat pe adresa de mail menționată de dvs. în comanda.

IX. Am finalizat comanda, am selectat plata prin  card dar nu am plătit. Cum pot totuși să cumpăr respectivele bilete?

Singura modalitate este prin  anularea comenzii în prealabil de către  operatorii www.bilete-fcsb.ro. Pentru aceasta trebuie să ne trimiteți un e-mail de pe adresa cu care ați făcut comanda la contact@bilete-fcsb.ro, iar noi vă vom debloca locurile anunțându-vă pe aceeași adresa de email. Din  momentul deblocării, vă rugăm să le cumpărați cât mai repede, întrucât nu putem garanta exclusivitatea dvs. pe acele locuri.

X. Copiii, femeile, elevii sau studenții beneficiază de vreo reducere de preț?

Copiii, femeile, elevii sau studenții nu beneficiază de reducere de preț; aceștia vor intra pe stadion cu bilet întreg asemeni adulților. Copiii, pana în vârsta de 7 ani, beneficiază de gratuitate la meciuri. Acestora li se va permite accesul pe stadion doar însoțiți de un adult / părinte. În cazul în care un adult este însoțit de 2 copii cu vârsta sub 7 ani, pentru unul dintre minori se va achiziționa un bilet.

XI. Persoane cu dizabilități

Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete de la Stadion.
Pentru a primi biletele trebuie sa aducă copii după C.I. / B.I. a persoanei cu handicap și actul doveditor al dizabilității respective și copie după C.I. / B.I. însoțitor.
Atenție! Inclusiv la accesul în incinta stadionul persoana cu handicap este obligată să prezinte certificatul de dizabilitate.

Programul caselor va fi anunțat prin  intermediul www.bilete-fcsb.ro în timp util.