Informatii utile

Informatii utile

 I. Etapele pentru efectuarea unei comenzi online.

1. Accesați www.bilete-fcsb.ro si va creati cont;
2. Selectați numărul de bilete și categoria (tribuna,  peluza, vip);
3. Selectați sectorul (albastru - sectoare disponibile, gri - sectoare indisponibile) și apoi locurile;
4. Completați/Selectati Modalitate livrare, Date de facturare, Modalitate de plata - bifați "Am citit termenii și condițiile " - click "Plaseaza Comanda".

Automat primiți un mail de confirmare comanda (verificați Inbox/ Spam). 

În cazul comenzilor care nu conțin coordonatele corecte ale persoanei care a comandat, www.bilete-fcsb.ro își rezerva dreptul de a le anula.

Numărul maxim de bilete pe o comanda este de 5 bilete pe meci.

NOTA: Comenzile sunt înregistrate de către clienți exclusiv online. Nu preluam comenzi prin  telefon, comenzile se vor face exclusiv pe site.

II. e-Ticket

www.bilete-fcsb.ro pune la dispoziția clienților săi posibilitatea de a achiziționa bilete cu printare acasă (e-Ticket) la meciurile de fotbal organizate de Fotbal Club FCSB SA.

Informații utile:
• asigurați-vă că e-Ticketul este tipărit clar.
• codul de bare este unic și valabil pentru o singura scanare.
• e-Ticketul trebuie prezentat la accesul pe stadion și este valabil pentru o singura persoana.
• e-Ticketul nu este rambursabil.

Informații utile dacă scanați e-Ticketul de pe telefon:

• luminozitatea la telefon trebuie dată la maxim

• codul QR nu trebuie să fie maximizat complet pe tot ecranul

• în momentul în care se scanează biletul și este validat (display-ul turnichetului se face verde) atunci trebuie să intrați și să împingeți de turnichet fără a face vreo altă mișcare înainte.

Vizualizeaza Video Youtube pentru a scana corect un e-ticket la stadion.

Comenzile de e-Ticket sunt plătite exclusiv online cu cardul.

NOTA: Pentru siguranța accesului la stadion și protecția datelor și vă rugam insistent să nu achiziționați bilete de pe site-uri precum VIAGOGO!

III. Metoda de plată

Biletele comandate online pot fi plătite online cu cardul, pentru care bilete-fcsb.ro utilizează serviciile integratorului de plăti PayU.ro. Cardurile acceptate de operator sunt Visa și Mastercard.

www.bilete-fcsb.ro are disponibil și plata biletelor la livrare - biletele din  comanda vor fi achitate de client la agentul Fan Courier în momentul livrării.

Plata comenzilor cu bilete printate acasă (e-Ticket) se face exclusiv online.

IV. Livrarea biletelor

Livrarea biletelor se va face prin  intermediul Fan Courier de luni pana vineri în intervalul 09:00 - 18:00. În zilele de sâmbătă și duminică nu se fac livrari.

V. Returnarea banilor pe bilete

În situațiile în care un eveniment se anulează, sau se decide ulterior că se joacă fără spectatori contravaloarea biletelor va fi returnată clienților. Nu se returnează comisionul de rezervare și procesare.

VI. Persoane cu dizabilități

Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete de la Stadion.
Pentru a primi biletele trebuie să aducă copii după C.I. / B.I. a persoanei cu handicap și actul doveditor al dizabilității respective și copie după C.I. / B.I. însoțitor.
Atenție! Inclusiv la accesul în incinta stadionului persoana cu handicap este obligată să prezinte certificatul de dizabilitate.
Programul caselor va fi anunțat prin  intermediul www.bilete-fcsb.ro în timp util.

VII. Accesul copiilor pe stadion

Copiii au acces pe stadion fără nicio restricție. Copiii, pana în vârsta de 7 ani, beneficiază de gratuitate la meciuri. Acestora li se va permite accesul pe stadion doar însoțiți de un adult / părinte. În cazul în care un adult este însoțit de 2 copii cu vârsta sub 7 ani, pentru unul dintre minori se va achiziționa un bilet.